fredag 7 oktober 2011

The rice of the Falcon

Det är svårt det här. Att hålla sig borta från trevliga event, äventyr och festligheter. panam11.jpg
Efter förra årets hårda men inte framgångsrika satsning i La Carrera Panamericana satsar Los Vikingos på sin Falcon igen. Förhoppningsvis har vi en riktigt rolig och lyckosam vecka framför oss.
3000 km väg, tusentals kurvor, fartgupp, stenar och många duktiga förare med starka bilar ska besegras i årets upplaga av loppet. Det är med spänning man antar en utmaning att köra mot förare från Nascar, Formel 1, STCC, WRC och en hel hög andra mycket duktiga människor. Dessutom uppbackade av starka bilar och team vilket gör att även Los Vikingos måste kämpa och köra väl.
I år är vi ett stort team. Vi har som vanligt Ralf Christensson i förarstolen och den alltid lika bra Kristian von Pálffy som kartläsare. Vi två skulle ju inte vara mycket att ha utan dessa killar som sköter om bil och oss:
Tim Smart som bygger hot rods och andra custombilar i Phoenix, Jonas Larsén, den fantastiska eldsjälen inom förarutbildning och racing,
Roland Larsson, mekare av klass och sist men inte minst Magnus Widén som inte kan låta bli en bil som står still.
Som vanligt är det i praktiken omöjligt att få information om loppet här hemma. Den officiella hemsidan uppdateras inte för ofta, och nu är den dessutom endast på spanska.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar