fredag 21 oktober 2011

Kort om resultatet

Ännu ett bejublat förarmöte avklarat med samma fruklösa innehåll.
Men men men lite skoj ändå.

Det visade sig korrekt att vi var 14 bästa tid med våra 4:06. Men den stora skrällen var nog Matte Linden på 3:58. Tredje snabbaste tiden. Bra jobbat där.

Vi gläds åt att vara snabbare än forne F1 föraren Jochen Mass. Han startar efter oss imorgon. Man ska ta de segrar man får.
Vi startar som femtonde bil då en annan bil blev uppflyttad. Säkerhetsskäl anges alltid för att undvika omkörningar. Matte fick flytta ner till 6 startande. Finns en viss logik i det hela. Dock inte för Steve som kom på plats 41 i kvalet men startar som 66 bil. Inte helt nöjd kille.

Nu har vi även packat väskan och gjort oss klara för avfärd imorgon tidigt. Start är kl. 08:37:00. Mekarna åker redan 6 för att hinna före alla tävlande. Annars är de bakom hela dagen o kan inte göra servicen halvvägs.

Glöm inte kolla filmen i förra inslaget
Vi hörs o ses. Dags att natta

OK lite bilder när vi jobbar med.
Den första som gissar vems de är får en tröja!!!4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. De där håriga på bild 2 borde rimligtvis vara en viss herr Pálffy (varför ligger han i skuggan?). Foppatofflor = Ralf.

  SvaraRadera
 3. Dom håriga benen tillhör föraren. Det är jag 100 på för dom har jag sett förut. Foppa tofflor på Ralf??? Aldrig.
  Bild 1 är nog Kristian bild 3 är Mange bild 4 är Tim.
  Ser bra ut inför starten! Man ska vila sig i form..... Lycka till och kör så det ryker.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med Carrerafeber när kylan sänker sig över Norden :) Hur går det idag? letar uppdatering men hittar föga, videolive funkar inte och Gary nobbar blog i år - sporcar.com har en del men bara på spanska... kollar igen om några timmar. Vid en vedeldad dator på Gotland, Anna och Hans

  SvaraRadera