fredag 17 juni 2011

Vänta, kolla mail, ringa, vänta mer, kolla mer mail, ringa igen

Idag var en tidig dag. Upp, Starbucks

och sedan tog vi bilen iväg söderut längs kustvägen nr 1. Mycket fint. Regnade visserligen men vi hade en bra körtur med en god hamburgare mitt på dagen.
Lite husletande och vi funderar på detta vi kusten
Lite bilar blev det med


Men efter det var det dags att ta tag i allvaret igen. Hade pratat med Laura några gånger under dagen men inget nytt. Vi kom hem till hotellet igen och gick ner på stranden och sola lite. Var ganska skönt i värmen som kommit på eftermiddagen.
Efter ett tag tillbaks till rummet och då hade man fått mail från Laura. Nya blanketter som skall fyllas i. Sagt o gjort och med ett lite större hopp i hjärtat går vi nu o lägger oss. Kan finnas en liten chans att bilen släpps imorgon fredag. Tullarna jobbar ju inte i helgen så annars blir det tidigast nästa vecka nån gång. Får vi den imorgon drar vi så snabbt vi kan. Annars åker Martina o jag i en hyrbil på lördag morgon och Anders kommer efter när bilen är ute. Jag har ju ett möte på tisdag som jag måste vara med på annars blir jag diskad.
Bilen kan jag nog få besiktigad senare i veckan. Det som blir lidande är träningsdagarna som antagligen blir färre än de 3 man har. Men vad gör man inte.
Middag på kvällen med Anders och Thomas Lodby som också bor här i LA.

Spännande natt och vi hörs imorgon

4 kommentarer:

 1. Intressant med dessa tullar å regler i staterna. Frihetens land... en bil som ska köras lite med kan väl inte vara ett problem. Hm eller ligger det en terrorist i bakluckan! Jag håller tmmen jag mé. Chers mate!

  SvaraRadera
 2. Den ska ju för f-n andvändas i ett USA race, hur locksr detta deltagare???
  Håller tummarna

  SvaraRadera
 3. Jag vill också åka highway 1. Dags att planera in en us trip. Bott i usa, varit där typ gånger men aldrig i vegas, skandal!! skärpning ekhagen

  SvaraRadera