torsdag 16 juni 2011

Ibland är det upp, ibland är det "Dont f-k with Customs"

Lite väntan var det idag. Vi vaknade tidigt som vanligt, gick ut o käkade en riktig amerikansk frukost. Ägg, bacon, korv, potatis, pannkakor och mssor med tunt kafe.
Eftersom det kom några gråa moln på himlen tänkte vi att vi hyr en bil och kollar runt lite och gör lite inköp som behövs. Ringde lite bilformor men alla var slut på bilar. En lång historia kort är att kl. 12 hade vi en Nissan Versa??
Passade på att slå en signal till Laura. Hon som har hand om tullsakerna.
HEnnes ord var att som det ser ut kan det ta 2, 3 eller 13 dagar!!!!!
Kändes lite snopet och ganska besvärligt. Hon gör allt hon kan men som hon sa "Tullen gör som de vill för att visa vem som bestämmer". Tydligen varit problem innan.
Så vi kan väl säga att det kändes, och känns, väldans lågt här. Och man vet som innan att ju mer man tjafsar med dem ju längre tid tar det.

Men men, det kan bli bra ändå. Vi har ju faktiskt flera dagar kvar. Och om det blir det värsta som händer är det bara att slanta upp för en ny bil här.
Eller kanske denna dubbel folkan.

Som sagt lite turistande var på tapeten idag.
Körde ner till Long Beach och stannade vid Queen Mary.

Fin gammal båt som våra båtvänner kanske kan hämta lite inspiration från. Man menar ju att det måste finnas telefon ombord så alla kompisar och flickvänner kan ringa.
Och som vanligt behövs det ju lite saker att sköta båten med. Styra o gasa som vi i bilvärlden säger.
Men kanske det viktigaste är ju vad man skall göra med alla de ovälkomna grannar och annat löst folk som hela tiden vill att fester skall ske på bryggan eller på just deras båt varje högtid och helg. Man kan ju alltid lägga till i en liten avskild vik där ingen orkar ta sig

eller så måste det ju finnas något som säger på ett lugnt och värdigt sätt att "Snälla inte idag igen".

Nu tänker vi gå och äta och ha det bra på kvällskvisten. Vi hörs imorgon igen för antingen bra eller jättebra nyheter. Trots allt har jag semester med min fantastiska dotter och det slår faktiskt det mesta oavsett vad som händer. Dessutom är det hon som tar de flesta bilderna.
Avslutar med enj som hon inte tagit men som måste vara med.

Må gott alla ni o tröttna inte nu när läget är osäkert. Vi kommer igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar