lördag 17 september 2011

Noaks Ark eller Los Vikingos

Nu blev det ju så att det regnade hela dagen idag. MYCKET!
Bilen var fullständigt genomblöt när vi skulle till paraden. Blev att moppa ur den och förbereda sig för en blöt tur. Klockan halv 5 skulle vi samlas. Jag o Kristian satte av i maklig fart, typ 20 km/h då det var tjockt med vatten på vägarna. Väl framme var det ca 50 bilar som kommit. Totalt är det ca 140 anmälda.
Vi ställde upp och sedan skulle vi vänta tills det blev lite bättre väder innan vi körde iväg. Poängen med paraden är ju att invånarna i Ely ska komma ut och titta på bilarna. Det gör de inte i syndafloden. Dessutom är det många bilar som kastar ut mängder med godis till alla barn som står vid sidorna. Helt perfekt ur trafiksynpunkt. Det finns ju annan trafik åt andra hållet. Och att då ha en massa barn som springer runt mellan bilarna med näsan i marken är ju kanske inte det bästa.

Vi stod och väntade och bilen tar ju in ganska mycket vatten när det regnar. Kommer i alla hål o kanter. Vi var riktigt blöta och kalla. Värme finns ju inte heller. Tittade ut genom våra imiga rutor på folk i Aston Martins, nya Mustanger, Dodgar, Corvetter, Porschar och andra moderna bilar. Där satt de med värme i sina fina skinnstolar, lite lagom musik på och helt klara rutor.
Mest karaktär siktar vi på.
Paraden kom iväg och mycket riktigt så var det snart ett virvarv av ungar runt alla bilar som plockade nerdränkt godis från marken. Också en bra pedagogisk vinkel för barn.

Vädret hade visserligen blivit bättre men mycket vatten fanns kvar ändå. Fram till hotellet och sedan fick Magnus o Tim kolla igenom lite saker. Vi gick och torkade våra kläder och kroppar.
Middag och sedan är det bara att knoppa in.
I morgon är det half mile shoot-out och en bilutställning. Massa nya roliga saker alltså.
Lite bilbilder att avsluta med.
Sov och må bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar