fredag 28 juni 2013

Träningen avklarad

Nu har vi kört våra sista träningsrundor. Idag hade vi en rolig dag på mitten av Pikes Peak. Massor med hårnålar och branta backar. Och givetvis inget utanför asfalten. Bara skoj alltså.
Som tur är var det inga avåkningar eller olyckor på vår sektion.

Vi fick bästa tiden i klassen på 2:59. Nästa kille, Porschen igen förstås, kom på 3:08. Han sa att hans gasvajer var utsträckt efter ett dåligt motorbyte igår kväll. Bara 3/4-dels gas. Vi får se på söndag.

Ikväll ska vi på Fan Fest. Tyvärr bara som vanliga besökare då vi inte kvala bäst i klassen. Då får man ställa ut bilen med. Men det gör kanske inget. Får Magnus mer tid över för öl och annat.
Roligt blir det. Brukar vara runt 35-40 000 människor där. Chili fest och uppträdanden.

Söndag morgon gäller det. Då startar vi med kaffe kl. 2 på natten. Sedan bär det av till berget. Måste vara där runt 4. Eftersom vi startar som sista klass blir det en lång dag. Kanske framåt 3-4 på eftermiddagen kan vi starta. Lite sova och kolla bilar blir det.

Vi hörs av när vi har mer att berätta. Men kom ihåg att redbull.tv visar allt live på söndag från kl. 8 tills det är slut. Amerikansk tid alltså. Kolla upp och kolla. Och framför allt, håll tummarna och heja på oss!

Film från mitten idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar